MSC Meraviglia

U kiest uw bestemming en At Travel Exclusive zorgt ervoor dat uw wensen in vervulling gaan.

Cruise Pakket Plan
Vertrek: 11,15 jan 2019 - 08 feb 2019

Vluchten: American Airlines incl. belastingen 1-nachthotel Miami incl. ontbijt incl. Alcoholische dranken, niet-alcoholische dranken, eten, Wi-Fi en belastingen.

Informatie over

MSC Meraviglia

Deze centrale promenade is gevuld met boetieks, restaurants en rustige plekjes om te winkelen, te eten en te ontspannen.... en ook om te socialiseren. En 's avonds komt het tot leven met muziek, feesten en entertainment.

 

Het volledige plafond van de binnenpromenade wordt bedekt door een gigantische 5.200 m². LED-scherm dat de klok rond visuele magie uitzendt: een sfeervolle digitale hemel die het hele gebied van bovenaf bezielt met inspirerende vergezichten, evenementen, zonsopgangen, zonsondergangen, zonsondergangen en sterren hemels.

 

Met ongeveer 108 vierkante meter openbare ruimte per gast is de ruimte aan de rand van het zwembad van MSC Meraviglia een van de meest overvloedige die er op zee te vinden is.

 

Prachtige verlichting, een gigantisch scherm en een sfeervol ontwerp maken het grote zwembad nog verleidelijker in het donker.

De MSC Aurea Spa op MSC Meraviglia is een luxueuze Balinese spa die kenmerkende ontspanningsbehandelingen biedt om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermische ruimte, een schoonheidssalon en een nagelstudio.

Een ontdekkingsreis voor fijnproevers

Een keuze uit 12 verschillende eetgelegenheden belooft voor elke smaak iets bijzonders, terwijl het brede aanbod aan
bars en lounges aan boord bieden verfrissing en ontspanning in de ideale sfeer voor elk moment. 


Een overvloed aan bars en cafés die bij elke stemming passen.

Untitled-1.png

Prijs vanaf
USD 1.315,- per persoon...
*Prijs is aan verandering onderhevig

 

Thanks for submitting!

We will get back to you shortly.

Aanvraag Cruise Offerte

U vult uw reiswensen in en ons reisteam zorgt ervoor dat uw dromen uitkomen..