Cruises

At Travel Exclusive biedt wereldwijde cruises aan, inclusief vlucht, hotel, transfers en excursies en staat elke dag klaar om uw cruise te verzorgen.

Norwegian

Cruise Line

1280px-Norwegian-Cruise-Line-Logo.svg.pn

Norwegian Cruise Line (NCL) is een exploitant van cruiseschepen met een aantal van de nieuwste schepen in de Noorse cruisemarkt industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Miami, Florida, Verenigde Staten. Norwegian Cruise Line beschikt momenteel over de jongste vloot van de grote Noord-Amerikaanse cruisemaatschappijen.

 

Dankzij een breed scala aan revolutionaire functies, naast een aantal nieuwe ruimtes en interactieve ervaringen die bedoeld zijn om te prikkelen en te inspireren, bent u verzekerd van een vakantie als geen ander..

Bestemmingen:
Afrika Cruises, Alaska Cruises, Azië Cruises, Afrika Cruises
Australia & New Zealand Cruises, Bahamas & Florida Cruises, Bermuda Cruises, Canada & New England Cruises, Caribbean Cruises,
Europa Cruises, Hawaï Cruises, Mexicaanse Riviera Cruises, Pacific Coastal Cruises, Panamakanaal cruises, Herpositioneringscruises, Zuid-Amerika Cruises, Trans-Atlantische Cruises, Weekend Cruises.

Royal

Caribbean

574838_royal-caribbean-logo-png.jpg

Royal Caribbean International is een Amerikaanse onderneming die cruiseschepen exploiteert. Het is opgericht in 1968 en is een merknaam van Royal Caribbean Cruises Ltd., een Amerikaanse onderneming die cruiseschepen exploiteert. Er is maar één regel: Alles is mogelijk.

Ze verleggen de grenzen van de verbeelding voor een vakantie die alle verwachtingen overtreft. De vakantie die u verdient. Doe mee aan boord en zie waarom ze consequent worden verkozen tot de Beste Cruiselijn Overall en de Beste Cruiselijn voor gezinnen.

Bestemmingen
Alaska, Bahama's, Bermuda's, Canarische Eilanden, Canarische Eilanden
Caribisch gebied, Oost-Canada en New England,
Europa, Hawaï, Middellandse Zee, Mexico & Midden-Amerika, Noord-Europa, Noorwegen, Panamakanaal, Trans-Atlantische Oceaan, Trans-Pacific

Princess

Cruises

ppp.png

Princess Cruises is een cruisemaatschappij die eigendom is van Carnival Corporation & plc. Het bedrijf is gevestigd in Bermuda en het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Clarita, Californië. 

 

De lijn heeft 17 schepen die wereldwijd varen en worden verkocht aan zowel Amerikaanse als internationale passagiers.

Het bedrijf werd beroemd gemaakt door The Love Boat TV-serie, waarin het schip Pacific Princess in mei 2013 werd gepresenteerd.

Bestemmingen
Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland,
Californische en Pacifische kust, Canada en New England, Caraïben, Europa, Getaways (3-5 dagen), Hawaï, Japan, Mexico, Panamakanaal, Zuid-Amerika & Antarctica, Tahiti & Zuid-Pacific, Wereldcruises

Carnival

Cruises

kisspng-carnival-cruise-line-cruise-ship

Carnival Cruise Lines is een Amerikaanse rederij met een groot aantal cruiseschepen. Het bedrijf is onderdeel van Carnival Corporation & plc. Deze moedermaatschappij is eigenaar van een aantal cruisemaatschappijen en is nu de grootste onderneming in de hele cruisesector.


Na uw Carnaval cruise, keert u terug naar huis met oversized herinneringen aan geweldige ervaringen in enorm leuke bestemmingen, waarvan er een het schip zelf is. Herinneringen van dit formaat worden gemaakt om te delen.

Bestemmingen:
Caribisch gebied, Bahama's, Mexico, Europa, Bermuda, Mexico
Alaska, Canada & New England, Hawaï, Panamakanaal, Trans-Atlantische Cruises

Holland

America

Line

278-2786509_latest-deals-holland-america

De Holland-Amerika Line is een cruisemaatschappij en een dochteronderneming van Carnival Corporation & plc, 's werelds grootste cruiserederij. Het bedrijf is gevestigd in de Amerikaanse stad Seattle.
Holland America Line cruises nemen u mee naar 's werelds grootste monumenten en verborgen juweeltjes in meer dan 425 aanloophavens.


Bestemmingen:
Alaska, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland, Canada & Londen, Caribisch gebied, Europa, Grand Voyages, Australië & Nieuw-Zeeland, Canada & Londen, Europa, Grand Voyages.
Hawaï en Tahiti, Middellandse Zee, Mexico, Noord-Europa, Stille Oceaan, Panamakanaal, Zuid-Amerika en Antarctica, Trans-Atlantische betrekkingen, Zuid-Amerika en Antarctica.

Pullmantur Cruises

Pullmantur_2013_logo.svg_.png5841bf7a79b

Pullmantur cruises zijn All Inclusive, dus u zult genieten van alle maaltijden, diners en drankjes aan boord zonder extra kosten. De schepen bieden gratis toegang tot een breed scala aan vrijetijds- en entertainmentactiviteiten gedurende de hele dag en nacht, en de kleintjes en tieners kunnen zich prima vermaken met onze monitoren en de experts die allerlei leuke workshops geven.​

Bestemmingen:
Oostzee, Canarische Eilanden, Caribisch gebied (alle), Europa (alle), Griekse eilanden, Middellandse Zee (alle), Middellandse Zee (oostelijk), Middellandse Zee (westelijk) & Atlantische Oceaan, eilanden, Mexico & Midden-Amerika, Midden-Oosten, Noord-Europa, Noorwegen, Trans-Atlantische Cruises

Aanvraag Cruise Offerte

U vult uw reiswensen in en ons reisteam zorgt ervoor dat uw dromen uitkomen..