Carnival Horizon

U kiest uw bestemming en At Travel Exclusive zorgt ervoor dat uw wensen in vervulling gaan.

Cruise Pakket Plan

Vertrek: 09 mei 2020
7-daagse cruise
10 mei 2020 tot en met 16 mei 2020
Routebeschrijving:
Miami-Jamaica-Kaaiman Eilanden-Cozumel-Miami

Pakket omvat:


Vluchten: American Airlines incl. belastingen


2 overnachtingen in hotel Miami incl. ontbijt
Niet-alcoholische dranken, voedsel, Wi-Fi, en belastingen, havenkosten en tips an boord de cruise.

Informatie over

Carnival Horizon

Het is Carnival Horizon het schip dat u verenigt met veel plezier, comfort, eten en exotische bestemmingen. En het belangrijkste, verenigt u met elkaar. 


Ten eerste is Carnival Horizon een groot succes met de twee-schermen Carnival Multiplex, die een theater vol met enorme IMAX-actie en een theater met 3D-beelden,

ongelooflijke bewegingseffecten en meer samenbrengt!


Dit schip houdt de dingen in beweging met een waterpark aan boord dat je meer dan een beetje besprenkelt - Dr. Seuss Water Works besprenkelt je met een beetje hulp van de gekke personages waar iedereen dol op is. Ga voor een fietstochtje, veruit de eerste plaats bij Sky Ride.


De Punch liner Comedy Club en Playlist Productions zijn slechts twee van je belangrijkste entertainmentproducties, terwijl Lip Sync Battle: Carnaval is je kans om al het talent dat je hebt ingepakt voordat je het huis verliet mee te nemen.... en het te laten zien, op het podium.

 

Serenity

Voor ontspanning, ga naar Serenity Adult-Only Retreat, of stap naar maximale ontspanning in de Cloud 9 Spa met geweldige massages, thermische suites en meer. Havana Bar & Pool is ook een goede plek - een plek die stijlvolle lounge aan het zwembad samenbrengt met authentieke Cubaanse cocktails.... en het warme nachtleven toevoegt aan de mix als de zon ondergaat. En de hele dag lang weet u dat we spullen voor de kinderen hebben - Carnival Horizon heeft drie leeftijdspecifieke jeugdruimtes!

Untitled-1.png

Prijs vanaf:
Op basis van 2-persoonsbezetting

$1.603,- per persoon

*Prijs is aan verandering onderhevig

 

Thanks for submitting!

We will get back to you shortly.

Aanvraag Cruise Offerte

U vult uw reiswensen in en ons reisteam zorgt ervoor dat uw dromen uitkomen..