Onze Bestemmingen

U kiest uw bestemming en At Travel Exclusive zorgt ervoor dat uw wensen in vervulling gaan.

Afrika

Beleef Afrika als geen ander; maak spannende game drives op zoek naar de Big Five, ontmoet authentieke stammen en overnacht in romantische lodges midden in de natuur. Bij Travel Exclusive maakt u van uw reis een onvergetelijke ervaring.

Europa

Heeft u er ooit aan gedacht om door Europa te reizen? U vindt er bruisende en authentieke steden, originele gewoontes en cultureel erfgoed. Daarnaast biedt Europa prachtige natuur; van ruige kusten tot witte stranden, van hoge bergen tot groene vlakten en immense oerbossen.

Caribbean

Elk eiland in het Caribisch gebied is uniek. Geniet van een heerlijke zonnige vakantie aan de witte stranden, maar laat u ook verrassen door de bijzondere cultuur en natuur van elk eiland.

Noord Amerika

Noord-Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden en is een van de spannendste landen ter wereld. De Grand Canyon, Rocky Mountains en nationale parken zoals Yellowstone en de Everglades laten zien dat er veel te vinden is in termen van geschiedenis. De diversiteit van het land is misschien wel het meest interessant. Beleef de glitter en glitter en
glamour van Hollywood en Beverly Hills. Ga terug in de tijd op de Mississippi River. Of geniet van de Caribische sfeer bij de Florida Keys. Geniet van de muziek in Nashville en bezoek New York, de stad die nooit slaapt.

Latijns Amerika

Het continent dat avonturiers betovert met oude beschavingen zoals Machu Picchu, de gletsjers van Patagonië en de Amazone regenwouden. Buenos Aires, Rio de Janeiro en Bogota bieden lokale cultuur met een grootstedelijke flair en de ritmes van salsa, samba en Argentijnse Tango.

Australïe / Niew Zeeland

Of je nu een armatuur bent of een professionele fotograaf Australië of Nieuw-Zeeland biedt je de beste omgeving om te genieten van fotografie.

Vraag Reisvoorstel Aan

U vult uw reiswensen in en ons reisteam zorgt ervoor dat uw dromen uitkomen.

 

Bel ons:

Tel: +31 76 230 13 04

Cell/WA: +5999 520 6033

Contact ons:

E-mail: travel@attravelexclusive.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Privacy policy download here